Onze visie

Cirkel1
Cirkel2
Cirkel3
Cirkel4
Cirkel5
Cirkel6
 1. Wij hebben zeer ervaren adviseurs in dienst (met circa 20 jaar ervaring) met passie voor het vak. Ze zijn creatief en luisteren goed naar uw wensen. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt!
  Wij zijn in staat om samen met u het optimale en maximale plan op tafel te krijgen. Dit plan wordt aan u gepresenteerd door middel van diverse 3-D animatie-tekeningen.
  Voor het bespreken van uw plannen en/of wensen dient u vooraf een afspraak te maken, zo kunnen wij de juiste aandacht aan u geven.
  Verlaan
 2. Wij werken met heel veel A-merken (Grohe, Mosa, Villeroy & Boch, etc.). Hiermee bieden wij u een zeer grote keus aan merkproducten met bewezen kwaliteit, duurzaamheid, garantie en nazorg.
  Verlaan
 3. Alle ruimtes (badkamer en toilet) worden bij u thuis ingemeten en beoordeeld. Zo kunnen wij alle zaken en/of verbeterpunten in kaart brengen, denk hierbij onder andere aan: ventilatie, verwarming, verlichting. Hierdoor kunnen wij u een goed totaalaanbod doen waarbij aan alles gedacht is.
  Verlaan
 4. Bij ons kunt u normale, marktconforme prijzen verwachten. Wij vinden het eindresultaat en kwaliteit belangrijker dan te stunten met prijzen. Onze aanbiedingen zijn transparant en helder.
  Voor bijna ieder budget hebben wij de oplossing! Van All-in concept tot zeer exclusieve persoonlijke maatwerk oplossingen.
  Verlaan
 5. Onze allround monteurs, stukadoors en tegelzetters,  staan garant voor de vakkundige montage. Gezien onze geschiedenis als installatiebedrijf weten wij waarover we het hebben. Het hele proces van de verbouwing kunnen wij voor u verzorgen; slopen, leidingwerk, elektra, stukadoren, tegelen, montage.
  Verlaan
 6. Onze garantie van 5 jaar op materiaal én montage geven wij dan ook met een gerust hart.

Reageren is niet mogelijk